Reviews van deze auteur

Onterecht cursus betalen

Review over LOI

In december 2019 heb ik contact met loi opgenomen. Ik wilde namelijk beginnen met een Engelse cursus pas in februari 2020. Een medewerker had mij geadviseerd om te beginnen met de Engelse cursus voor beginners in februari, maar wel alvast mij aanmeldt in december. In februari had ik het pakketje ontvangen. Tijdens het oefenen blijkt dat het onder mijn niveau ligt. Ik wilde stoppen met de cursus. Vervolgens had een medewerker gezegd dat ik dan nog 3 maanden moet gaan betalen. Dit gaat in strijd met het consumentenrecht. Een leerling hoeft niet verder te betalen alleen het verschuldigde bedrag. toch gaan jullie door, terwijl meerdere rechtbanken en zelfs de hoge raad de praktijk als onredelijk heeft bestempeld

Sterke punten
Niks

Zwakke punten
- ze zeggen dat de voorwaarden meetellen en niet het consumentenrecht
- Ze hebben schijt aan je
- slechte service
- reageren via mail duurt heel lang
- onjuiste informatie verstrekken
- ze doen alsof de studenten kinderen zijn van 10 jaar
- niet luisteren naar klanten -
- denken alleen aan geld
zo kan ik wel door blijven gaan

reacties:

Review: Tip Tussentijds opzeggen

Precies! Dit heb ik ook mee gemaakt! Ze zeggen nog steeds dat ik moet gaan betalen. Terwijl dit tegen het consumentenrecht in gaat. Belachelijk dat Loi nog bestaat inderdaad

Review: Tip Tussentijds opzeggen

Helaas had ik het moeten betalen. Ookal kwam ik met bewijs dat het helemaal niet mag. Maar Loi zei dat ik het alsnog moet betalen anders komen er extra kosten erboven op.

Review: Tip Tussentijds opzeggen

Hoeveel moeten jullie betalen? Want als het om duizenden euro’s gaat, dan zou ik gewoon een advocaat inschakelen en Loi niet ermee weg laten komen. Bij mij ging het om 156 euro en ik heb het gewoon betaald en inderdaad niks meer te maken krijgen met Loi.

Review: Tip Tussentijds opzeggen

Dat is super veel. Ik zou dan kijken hoeveel je moet betalen. Als je super veel moet betalen, zou ik contact opnemen met een jurist en een advocaat inschakelen, want een jaar is wel heel erg veel. Wat een oplichtster zeg!

Review: Tip Tussentijds opzeggen

Het is inderdaad een moeilijke situatie. Jammer dat zo een instituut gewoon bestaat.