Studieplan is het snelst groeiende opleidingsinstituut van Nederland! Bij Studieplan.nl studeert de klant thuis waar en wanneer zij wilt en in zijn eigen tempo. Studieplan biedt ruim 250 verschillende en boeiende cursussen aan, van hobby tot beroepsgerichte studies. Bij Studieplan studeert de klant doormiddel van een unieke leermethode waardoor de gebruik zijn eigen docent is. De leerstof is helder en duidelijk geschreven. Stap voor stap wordt alles uitgelegd. Door de kennisvragen, oefeningen of proefexamens test de gebruik zijn eigen kennis en weet deze precies welke leerstof die beheerst.

Studieplan video


Reviews over Studieplan

 • Ik heb bij allerlei opleidingen review websites bekeken of studieplan betrouwbaar is. De meeste informatie staat op www.besteopleidingen.nl. Ook als je nog niet zeker weet welke opleiding je wilt volgen is het handig om ervaringen van anderen te bekijken.

  Sterke punten
  Snel
  informatief

  Zwakke punten
  duur

  Door http://www.b op 16 juni 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Uiterst ontevreden over StudiePlan! De toegestuurde cursus was een aanfluiting: zowel inhoudelijk als kwalitatief beneden elke maat.

  Alles geretourneerd ruim binnen zichtstermijn, maar na 4 maanden nog steeds mijn geld niet retour en ze zijn onbereikbaar voor commentaar.

  Sterke punten
  Snel in huis

  Zwakke punten
  Slechte kwaliteit (niet leesbare paginas!)
  Laag niveau
  Achterhaalde informatie
  Geen geld retour
  Geen klachtenafhandeling

  Door Louise op 14 januari 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over Studieplan