NLP Academie

NLP Academie voor | NLP Training | NLP Cursus | NLP Opleiding NLP Academie biedt NLP training en opleidingen voor jou als je behoefte hebt aan een krachtige verandering in je leven. NLP Opleiding en NLP workshop

NLP Academie Reviews

  Mooie training

  Ik heb de practitioner gedaan bij de NLP Academie. Ik schrik best wel een beetje van de feedback die anderen hebben gegeven want dat is totaal niet mijn ervaring. Ik vond de training echt goed en heeft me veel opgeleverd dus ik kan het iedereen aanraden.

  Sterke punten
  Betrokken en lekker direct

  Zwakke punten
  Ik vond helemaal niets zwak

  Fijn bedrijf met een goed trainingsaanbod

  In 2021 heb ik de NLP Academie leren kennen. NLP wat een mooie methodiek! Wat mij aanspreekt is de manier waarop er wordt gewerkt vanuit de NLP Academie in de NLP trainingen. Down to earth en met praktische voorbeelden uit het dagelijks leven. Fijn team van betrokken trainers. Ik zou dit instituut aanraden aan anderen, vanwege de manier waarop er wordt getraind en de fijne manier waarop er met cursisten wordt omgegaan. Binnen de NLP academie leer je NLP met plezier!!! Als een kadootje waar je de rest van je leven gebruik van kunt maken.

  Een geweldige reis

  Er valt niet zoveel te vertellen anders dan bevlogen trainers, lekkere sfeer en NLP is helemaal geweldig. De resultaten zijn er nu al. Dus dank je wel

  Sterke punten
  Houden je wel een spiegel voor en dat is soms best even confronterend.

  Online NLP-Practitioner opleiding

  Vanwege Corona heb ik de opleiding tot NLP-practitioner online gedaan. De lessen van de NLP-Academie zijn mij zeer goed bevallen! Bevlogen en enthousiaste docenten met veel interactie tijdens de lessen. Ondanks dat er geen fysiek contact was werd er toch een goede band opgebouwd zowel met de leraren als met mijn medestudenten. Ik kan het iedereen aanbevelen! Ik ben voornemens om ook de Master Practitioner online te gaan doen.

  Sterke punten
  Heldere lessen, goede, enthousiaste begeleiding. Prettig online.

  Ga nooit naar de NLP-academie - diploma is niks waard

  Ogenschijnlijk is de NLP-Academie een vriendelijke en open organisatie.Inhoudelijk schort het er hier enorm aan. De opleiding is te theoretisch en veel te weinig praktijk. Ik raad het iedereen ten zeerste af om verder te gaan met deze aanbieder. Je geld kan beter bij andere aanbieders besteed worden. De lessen zijn gebouwd op doornemen van theorie en missen aan praktijk-oefeningen of uitdagende praktijkuitdagingen. Creativiteit is ver te zoeken. Online heeft de organisatie erg veel geinvesteerd aan materialen. Echter niet aan de inhoud, noch hebben ze er aan gedacht dat de dynamiek dan heel anders wordt. Nog meer theorie en nog minder praktijk is het gevolg. Ontevreden leerlingen en mensen met klachten als gevolg. Op de persoon gerichte beledigingen en onvolwassen reacties vanuit de NLP-academie zelf zijn het gevolg van klachten en gesprekken door leerlingen. Alleen daar blijkt het onvermogen van de eigenaar en het instituut an sich. Belangrijk om te weten dat de NLP-academie, in tegenstelling tot anderen, met een andere certificering werkt. Daar waar alle andere NLP-aanbieders in NL dezelfde normeringen hanteren, wijkt de NLP-academie daarvan af. Het diploma is een wassen neus.

  Sterke punten
  De NLP-Academie is goed in grootspraak en sfeer maken. De keerzijde hiervan is dat de opleiding niets waard is.

  Zwakke punten
  De eigenaar beheerst in theorie NLP prima. Echter als er klachten komen is dat in de praktijk ver te zoeken. Klachten wordt niet goed mee om gegaan en er word in de reactie op de man gespeeld.\\r\\n\\r\\nDe opleiding weet niet hoe het met een online-strategie moet omgaan en kan ook daardoor geen overtuigende opleiding neerzetten. De instelling is erg theoretisch georienteerd, waardoor de praktijk erg achter blijft. Vragen en kritische noten worden niet gewaardeerd. Als men het voorbeeld van de trainers en eigenaar moet volgen bestaat NLP uit het ontwijken van hun verantwoordelijkheid, smijten met termen als het jou uit komt en bij ook maar enige weerstand gaat de deur dicht en kan men inhoudelijk niet meer reageren.

  Genoten van de NLP Practitioner

  Ik heb genoten van de NLP Practitioner. Het was een mooie verrijking, temeer omdat ik dacht dat nlp meer wat voor coaches of zoiets zo zijn. Niets is minder waar. Minpuntje. De koffie kan beter.

  Sterke punten
  Trainers vakkundig en vriendelijk en vol enthousiasme

  Zwakke punten
  De koffie :-)

  NLP Academie 2 daagse cursus

  Zeer teleurstellend, een zaal met 40 man en een niet inspirerende eigenaar. Feedback gegeven in een uitgebreide mail aan ze, en een zinnetje terug: "Dank je wel voor de moeite die je hebt genomen om ons feedback te geven,. Hiermee gaan we aan de slag."
  Een echte melkkoe van het bedrijf.

Bezoek NLP Academie

Schrijf je eigen review