123-Theorie

Auto Theorie in 1 dag halen? Bij ons slaag je gegarandeerd!123theorie – in 1 dag slagen voor je autotheorie! Haal je auto theorie in 1 dag met onze 1 daagse theorie cursus. Wij geven theorie cursus in Utrecht, Breda, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Deventer.

123-Theorie Reviews

  Geen reactie

  Ik krijg al 2 weken geen reactie op de mail, ondanks dat ik heb aangegeven haast te hebben met de theorie en binnenkort op stage ga in het buitenland. Ook mijn vriend heeft het zelfde probleem gehad met hun, hij kwam 6 maande later aan de beurt. Ze adverteren met beste theorie en 100 procent geslaagd maar dat kan helemaal niet. Misschien moeten jullie eens eerlijk geld verdienen in plaats van alleen maar op te lichten. Ik wil zo snel mogelijk een datum want anders maak ik slechte reclame voor jullie

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Klantenservice dramatisch

  Zeer slecht. Komen beloftes niet na

  Zeer slecht.. Eerst afgesproken datum ging niet door, omdat er geen plek bij cbr was. Uiteindelijk een datum waarover ik gebeld heb of het mogelijk eerder kon op een evt andere locatie. De datum zou iig blijven staan. Tot 2x toe "ik beloof het". Een week van te voren bleek de datum bijna 4 maanden verplaatst te zijn, zonder enig overleg vanuit 123 theorie.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen beloftes nakomen.

  Slecht

  We hebben onze zoon op 1 juli aangemeld. Op 7 juli hebben we een mail gestuurd. Tot op de dag van vandaag nog geen reactie ontvangen. Telefonisch is het bedrijf ook niet bereikbaar. Denk dus goed na voordT je hier in gaat schrijven.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet bereikbaar en geen reactie op mail.

  Je wordt genaaid!!!

  Ik had een cursusdag aanbetaald, maar opeens werd de cursus verplaatst met 2,5 maand. Ik krijg mijn aanbetaling niet terug van ze.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte bereikbaarheid en geen oplossingen voor problemen

  K***** slecht bedrijf

  Ze laten een half jaar niks horen en willen geen geld terug geven k*nkr slecht bedrijf moet per direct de deur sluiten

  Sterke punten
  Hebben ze niet vieze oplichters

  Zwakke punten
  πŸ–•πŸΎπŸ–•πŸΎπŸ–•πŸΎπŸ–•πŸΎπŸ–•πŸΎ

  Dieven

  Zeer slecht geven niet de mogelijkheid om te leren. En liegen dat je ergens aanwezig bent geweest ookal ben je dat niet. Ze doen alles om je geld in te nemen.

  Sterke punten
  De medewerkers kunnen heel goed een standaard regel van een schermpje oplezen

  Zwakke punten
  Al het andere wat je kunt bedenken

  Waardeloos

  3 maanden na betaling nog geen dag ingepland . Geen communicatie , geen reactie op gestuurde e-mails . Dag geld !

  Sterke punten
  prachtige website , loze beloftes

  Zwakke punten
  Maken niets waar van wat ze beloven

  Oplichters

  Ze inner het geld en daarna hoor je nooit meer wat van ze! Telefoon op de website werken niet en ze reageren niet op de mail. Als er een manier was om CBS te waarschuwen voor deze fraudeurs had ik het gedaan. Ongelovelijk hoeveel mensen hiervan de dupe zijn geweest

  Oplichters

  Geen cursusmateriaal, niet telefonisch bereikbaar, geen reactie op mails. En dan een incassobureau op je af sturen voor vage kosten. Wat een walgelijke oplichtersbende, zo misbruik maken van jonge mensen die hun toch al zo dure rijbewijs willen halen. TRAP ER NIET IN!

  Sterke punten
  GOEDE OPLICHTERS

  Zwakke punten
  SLECHTE OPLICHTERS

  Amateurs

  SLECHT! En ze reageren overal te laat op. Laten je paar maanden wachten zonder wat te laten weten.!!!!!

  slechte afspraken

  afspraken niet nagekomen

  Oplichters! Niet doen!

  Niet hierin trappen! Dit zijn oplichters. Zelfde ervaring als hiervoor beschreven. Geld overgemaakt. Vervolgens 2 maanden lang geen datum te plannen om theorie examen te doen. Uitgeschreven, en dan krijg je je administratiekosten 34,50 euro niet terug! Ze doen helemaal niets! Heb gewoon zelf 2 weken na uitschrijving mijn theorie gehaald. Zonder deze oplichters. Zelfs 1 ster zijn ze niet waard.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Houden geld achter. Slecht bereikbaar.

  Oplichters!!

  Vandaag zou onze zoon cursus hebben. Netjes aangemeld, bevestiging ontvangen. Sta je daar om 7 uur voor de deur is er niemand!! Oplichters!!. Ik ga hiervan aangifte doen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zeer slechte communicatie, slecht bereikbaar

  Onbetrouwbaar

  Na aangemeld en direct betaald te hebben is de les en het examen maanden lang uitgesteld. Geen contact mogelijk, alle telefoonnummers werken niet op mail wordt amper en heel erg traag gereageerd. Mijn dochter is niet geslaagd en moet nu weer 3 a 4 maanden wachten OF € 130,-- betalen voor een spoedexamen binnen 2 weken. Hoezo 100% slagingsgarantie??? Eens en NOOIT meer 123scootertheorie!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Heel veel! Om te beginnen de communicatie en bereikbaarheid.

  TRAP HIER NIET IN!!!

  Ik heb werkelijk nog nooit zoiets meegemaakt, wat een oplichters! Op de site laten ze het overkomen alsof er binnen 2 weken plaats is, maar zodra je bespreekt (en betaald!!) word je binnen een paar dagen afgebeld, dat het CBR geen examens vrij heeft gegeven op die datum en dat je gebeld word voor een nieuwe afspraak. Vervolgens hoor je maanden niks meer en als je zelf belt op appt, krijg je te horen dat ze er druk mee bezig zijn en dat ze er ook niks aan kunnen doen. Ik heb na maanden wachten geannuleerd en zelf contact opgenomen met het CBR, daar kun je echt binnen een paar weken al terecht en niet pas na een paar maanden zoals 123 theorie beweerd! Mijn aanbetaling van 84 euro??!! Daar hoor ik natuurlijk helemaal niks meer over!! Bah smerige oplichters!!! Zelfs 1 ster verdienen ze niet eens!

  Sterke punten
  Geld innen, niet eerlijk zijn, de klant misleiden op de site.

  Zwakke punten
  Alles!

  Waardeloos bedrijf

  Waardeloos bedrijf. Reeds in augustus heeft mijn dochter geld aanbetaald en je hoort helemaal niets, inmiddels is het eind oktober.... 1 algemene mail dat ze β€œzo druk” zijn, maar geen reactie op mail, telefoon nauwelijks bereikbaar en geen enkele oplossing in zicht.

  Sterke punten
  Nog geen sterke kant meegemaakt los van de aanbetaling incasseren.

  Zwakke punten
  Geen enkele goede ervaring gehad tot nu toe dus dat zegt genoeg.....

  123gezaakte

  123 gezaakt door die bende van 123 gezaakte

  Zwakke punten
  ales is zwaak dit is 123 gezaakte bende ales is slechte zoo gaan allen maar voor het geld die docente schruwte hard en gin te snel vertelen en ben tot zelfde ochtende op de hoogte dat ik de examen B naar alkmaar moet gaan met een bus met zoo veel konditaden ales diren.en darnaa aan onz lote gelaten mensen niet melden dit is gwoone een bende zoo ales de CBR

  Enorm slechte zaak!

  1 week geleden hier een theorie examen en cursus dag geboekt. Binnen 2 uur werd die gecancceld. Daarna niks meer van ze gehoord en op mail reageren ze niet. Telefonisch ook niet te bereiken. Niet doen bij dit bedrijf!

  Sterke punten
  Nergens op reageren

  Zwakke punten
  ALLES!

  Datum wat je boekt krijg je niet!

  Helaas er ook in getrapt. 123 theorie belooft veel maar komt niet na. Tuurlijk ligt het ook aan corona en cbr. Maar beloof het dan niet. De datum waarvoor je reserveert en aanbetaald zal het zowieso niet worden. Reageren ook zeer slecht op mail. Jammer. Wij hebben geannuleerd..geld weg..maar beter. Konden toevallig snel terecht bij cbr.

  Sterke punten
  Geld innen.

  Zwakke punten
  Loze beloftes

  Fake nieuws dit...

  slecht...je prikt een datum en uiteindelijk betaal je aan... en ze cancelen de hele boel...geld weg en geen contact meer te krijgen

  Sterke punten
  Het lijkt er betrouwbaar uit te zien

  Zwakke punten
  je prikt een datum je betaald...je denkt dat is mooi die staat vast 2 dagen van te voren zeggen ze ineens af en laten echt ook niks meer horen...tel nr werkt niet en op mail antwoorden ze niet...wat een oplichters...en het erge is dat je uiteindelijk veel duurder uit ben...omdat je nog steeds geen datum hebt gekregen...wel door blijven lessen

  Communicatie kennen ze niet

  6 maanden geleden opgegeven voor een theorie met examen. Snap dat door Corona alles een beetje anders maar toch. Kregen tot 2 keer toe mail dat examen verschoven was. Prima. Toen na een x aantal weken gemailed hoe of wat. Ja je moet het hele bedrag nog betalen. Notabene had ik hun gekozen omdat je pas het lesgeld mocht betalen op de lesdag. Dat gaf een soort zekerheid. Na weer weken weer eens gemailed hoe het er voor stond. "Oh, we dachten dat je zelf zou bellen om een nieuwe dag in te plannen" Echt serieus? Het is nu al zo vreselijk lastig een examen in te plannen dus wil je niet onnodig wachten. Maar door hun onprofessionele werkwijze zijn we nu 6 maanden verder en heb ik nog geen examen kunnen doen. Echt waardeloos.

  Zwakke punten
  Communicatie1

  OPLICHTERS

  NIET HIER EEN CURSUS NEMEN VUILE OPLICHTERS! IK WERK KEIHARD VOOR MIJN GELD OM ALS STUDENT ROND TE KOMEN EN NU BEN IK DAT GELD KWIJT DANKZIJ HUN! IK BEN GEWOON WOEDEND.

  Sterke punten
  Vuile oplichters

  Zwakke punten
  Zwak dat ze zelf niet werken en stelen van anderen die dit wel hard doen

  OPLICHTERS!!!!!!

  Kijk uit en boek hier nooit een cursus. Alle data en de zogenaamde beschikbare plekken op de aangegeven website zijn leugens en bestaan helemaal niet, vervolgens schuiven ze je twee a drie maand door... Maar wel adverteren met beschikbare plekken op de website Als je binnen 24 uur je geld terug vraagt omdat je hier niet akkoord mee gaat, geven ze aan dat jij fout bent! Na de hele tijd aandringen met aanmaningen geven ze alsnog niet hun eigen fout toe en weigeren ze tot terugbetaling.. Diefstal. Inmiddels ga ik naar de rechter en schakel ik consumentenprogramma's in, ik start wel een procedure namelijk. Oplichterij is met welk bedrag dan ook geen porem. Bestel hier nooit je cursus. Slechtste bedrijf ooit. Nog nooit meegemaakt dit.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Oplichterij

  misleiding en slechte organisatie

  Op hun eigen website pronken ze met 4,9 van 5 sterren. zeer slecht en leugenachtig, deze organisatie. Ze geven niet thuis. Enkel na het plaatsen van een slechte review, nemen ze contact met je op met de mededeling dat ze je niet hebben kunnen bereiken om de cursus te bespreken. Geen aanrader!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  leugenachtig

  Let op

  Als je boekt voor een dag denk je dat je zo aan de beurt bent. Maar niets is minder waar. Het word gewoon twee maanden verplaatst. Terwijl ze dit natuurlijk al weten als je boekt. Moet wel zeggen onze dochter was in Eindhoven voor de theorie en was wel erg tevreden over de les en uitleg van de man die les gaf. Maar helaas waren er ook mensen die les hadden gehad en daar te horen kregen dat ze in Venlo examen en moesten doen. Met een groepje heen en terug vervoer werd geregeld maar toch tegen de afspraken in. Kortom niet echt een aanrader. Behalve de jongen die les gaf.

  Sterke punten
  De jongen die les gaf

  Zwakke punten
  Vele


Bezoek 123-Theorie

Schrijf je eigen review