Reviews van deze auteur

NCOI oplichters

Review over NCOI

Ik ga deze week een advocaat aanstellen voor gerechtelijke procedure tegen NCOI en iedereen die slachtoffer is door NCOI zou ik graag willen als getuige. Dit moet stoppen dus iedereen die zijn of haar verhaal wil doen tegen het misbruik van NCOI hoop ik dat diegene reageert alle bewijzen zijn welkom.

Sterke punten
Helemaal niks ze beloven iedereen dat het klassikaal in de buurt kan en na bevestiging dat het werkelijk kan ondertekenin je naderhand de voorwaarde en wat blijkt ze kunnen het niet nakomen want de enige optie is Utrecht. Ze misleiden de mensen hiermee.

Zwakke punten
Examen vragen zijn onduidelijk en heeft uiteindelijk niks te maken met je lesstof en wat belangrijk is in je vak. De vragen de ze stellen zijn tevens onredelijk en zelfs een aantal meerkeuze vragen was het juiste antwoord niet eens aanwezig. NCOI wil mensen bewust laten zakken door onrealistische vragen te stellen plus onduidelijke vragen. Als je examen wil inzien kan dat op locatie Utrecht (hun enige locatie achteraf) en kost het geld en kan je het daar bekijken en niet als bewijs bij de rechter aanvoeren.

reacties: