Reviews van deze auteur

Opleiding gastouder wordt niet erkend om je vergunning mee aan te vragen.

Wil je graag gastouder worden en z.s.m de benodigde papieren behalen om een vergunning te kunnen aanvragen? Ga niet beginnen aan de opleiding tot gastouder! Het is een prachtige brochure met een heleboel over een erkende opleiding. Maar tussen de regels staat dat het een "onderdeel" is van een erkende opleiding. Dus na het behalen van dit papiertje kun je alsnog aan de slag met een niveau 3 opleiding van LOI. Wat wel een goede tip is. (wou dat ik hem eerder had gehad) De diplomaroute gastouder van ROC Rivor.

Zwakke punten
loze beloftes, slechte klantenservice,

Opleiding aanbieden die niet compleet/af is.

Vanwege de corona crisis ben ik mijn werk kwijt geraakt, omdat ik geen beroep wilde doen op de overheid heb ik besloten om me om te scholen naar gastouder. Na diverse opleidingen te vergelijken kwam ik terecht bij de LOI omdat deze opleiding in maximaal 7 maanden afgerond kan worden, maar ook sneller zeker mogelijk was. Vol goede moed ben ik met de opleiding gestart en heb ik ook binnen 3 maanden 8 van de 9 modules afgerond. Helaas is de laatste module niet toegankelijk, na veelvuldig mailen en bellen blijkt deze pas eind oktober beschikbaar te zijn omdat deze nog in 'ontwikkeling' is. Na diverse telefoontjes en mails is er mij inmiddels toegezegd dat ik de ruwe kopie kan inzien en een examen kan gaan doen. Ik heb hier direct op gereageerd en wederom moet ik nu al 4 dagen wachten op reactie. Bij het bellen van de klantenservice krijg ik veel algemene niks zeggende antwoorden. Waar het neer komt op het hebben van geduld. Maar met geduld kan ik geen rekeningen betalen. Ik heb al meerdere malen gevraagd of ik kan door verbonden kan worden met de juiste persoon of dat diegene contact met mij opneemt. Zodat dit kennelijk complexe probleem opgelost kan worden. Ook heb ik bij een eerder probleem 6 weken moeten wachten met het verkrijgen van de juiste inlogcode voor de online studie omgeving. Kortom de klantenservice is ontzettend belabberd en log. De werknemers zijn slecht geinformeerd. En je merkt dat ze relatief weinig kunnen doen om problemen op te lossen.

Sterke punten
De verschillende docenten van de opleiding tot gastouder hebben de huiswerk opdrachten snel beoordeeld. Het is een makkelijke opleiding die als alles mee zit snel is af te ronden.

Zwakke punten
Incomplete opleiding. Slechte klanten service