Reviews van deze auteur

Mooie training

Review over NLP Academie

Ik heb de practitioner gedaan bij de NLP Academie. Ik schrik best wel een beetje van de feedback die anderen hebben gegeven want dat is totaal niet mijn ervaring. Ik vond de training echt goed en heeft me veel opgeleverd dus ik kan het iedereen aanraden.

Sterke punten
Betrokken en lekker direct

Zwakke punten
Ik vond helemaal niets zwak

Een geweldige reis

Review over NLP Academie

Er valt niet zoveel te vertellen anders dan bevlogen trainers, lekkere sfeer en NLP is helemaal geweldig. De resultaten zijn er nu al. Dus dank je wel

Sterke punten
Houden je wel een spiegel voor en dat is soms best even confronterend.

reacties:

Review: Ga nooit naar de NLP-academie - diploma is niks waard

Beste

Er zitten altijd twee kanten aan een verhaal. En zo ook in dit verhaal. Onze master practitioner is vorig jaar klassikaal gestart en helaas zoals zovele anderen ook hebben ervaren, gooide corona en de corona maatregelen roet in het eten en werden we genoodzaakt om een aantal cursusdagen online voort te zetten. Gelukkig hebben we als een extra service alle lessen opgenomen en voor alle deelnemers beschikbaar kunnen maken.

Aan de hand van je review ben ik gaan terug kijken en kan niet anders dan tot de conclusie komen dat de online dagen een afwisseling van theorie en praktijk waren. Aan de andere kant kan ik mij voorstellen dat het voor de deelnemer ook een bijzondere situatie moet zijn geweest om van live op locatie naar online te moeten schakelen en dat dan soms de perceptie ontstaat dat er weinig praktijk wordt gedaan. Om nogmaals maar eens te benadrukken dat de online delen van de NLP Master Practitioner 50/50 praktijk en theorie waren.

Ik kan mij ook voorstellen dat schakelen tussen live op locatie en online ook ontevredenheid oplevert en daar is in de training ook aandacht aan besteed.

Echter vliegt je review ook uit de bocht en dat is jammer. Onwaarheden verkondigen is onnodig kwetsend en onterecht. De NLP Academie is aangesloten bij de NVNLP en de ABNLP, de twee meest gebruikte in de wereld van NLP opleidingen. We wijken in onze programma's dan ook niet af van de eisen die worden gesteld.

Daar waar je schrijft dat we niet open staan voor een kritische noot moet ik echt ook weerspreken. Ik denk dat we, de communicatie teruglezend, meer dan netjes zijn geweest en is er elke keer de dialoog met je gezocht. Zowel schriftelijk als telefonisch en als ik mij niet vergis ook via zoom. Dat dat niet tot de door jou gewenste oplossing heeft geleid, is jammer maar in onze beleving wel terecht.

De deur is eveneens niet dichtgesmeten door ons. Je bent gewoon weg gelopen nadat je werd aangesproken op je gedrag. Dus het zou je sieren om contact op te nemen om te zoeken naar een oplossing.