Reviews van deze auteur

achterhaald uitwerkboek met veel fouten

Review over NCOI

De oefeningen uit leerboek MBO boekhouden/financieen heeft veel fouten in de opdrachten, waardoor je nutteloos een avond doorbrengt, om uit te vinden, hoe men aan de uitkomsten is gekomen. Waarschijnlijk heeft men de opdrachten nooit bekeken en gecontroleerd. Meerdere opdrachtuitwerkingen hebben getallen erin staan, die bij andere opdrachten horen. Het werd een onbetrouwbaar leerboek...Kreeg websites, waarvan 1 website in eerste instantie ook niet klopte, heel verwarrend, ook omdat men in de korte online cursus te veel bronnen moest inkijken, om tot de kennis te komen. Echter superontevreden over de algehele cursus zelf. Het leerboek was prima.

Sterke punten
Tevreden over de docent, betrokken en niets op aan te merken, was prettig om met hem samen te werken. Examen locatie Amsterdam is super. Aanvraagprocedure voor examen is makkelijk te doorlopen.
Toegang tot Econnect is prima. Wil niet alleen negatief overkomen, omdat ik ook veel geleerd heb/kennis heb opgedaan, tijdens deze cursus.

Zwakke punten
Slordig werkboek met fouten, waardoor het leren niet betrouwbaar is, omdat je niet weet, of de uitwerkingen van de opdrachten, goed in werkboek vermeld zijn. Te veel bronnen, waar je uiteindelijk je informatie uit moet halen. Te korte tijd voor 25 examenvragen, met uitwerkingen, in 45 min tijd. Weinig tijd om even na te denken. Herexamen kost 195 euro. Inzage examen, alleen in Utrecht en kost volgens mij ook geld. Heb de cursus via bedrijf aangeboden gekregen, maar zou persoonlijk nooit bij de NCOI een cursus boeken.....Omdat controle voor leerstof niet goed is uitgevoerd.

reacties: