Reviews van deze auteur

goede ervaringen

Review over NHA

Ik heb de opleiding doktersassistente gevolgd, en ik ben best tevreden!
het online contact verloopt via studentenplaza en dat is prima om te doen. het competentiegericht onderwijs wat op veel opleidingscentrums wordt toegepast heeft voor mij wel enig gepuzzel veroorzaakt. maar ik kon altijd telefonisch contact opnemen, hoef niet lang te wachten op reactie! ik heb de praktijkdagen gevolgd en deze waren ook zonder problemen en heel duidelijk!
ik hoor links en rechts wel vaker negatieve dingen over NHA maar ik heb echt geen minpunt! het enige waar ik wel tegenaan liep was de begeleiding tijdens stage. de BPV-docent komt maar 2 x langs. nou scheelt het wel dat je haar via e-mail vragen kunt sturen (en mijn BPV-docent was vlug in reageren) en ik ben ook wat ouder dus zal alles misschien gemakkelijker gaan omdat je erg gemotiveerd bent (ik ben niet voor niets begonnen en wil het afmaken! heb 3 kinderen en huishouden/baan.)
volgens de huisartsenpraktijk waar ik stageliep waren de opdrachten erg uitgebreid en inhoudelijk werd er overal heel diep op ingegaan! dus wel heel veel werk! 1 tip: vraag vrijstelling aan voordat je begint met de opleiding. en maak een offerte en neem die daarop aan! zo blijven de examengelden altijd hetzelfde en sta je niet te kijken van prijsverhogingen gedurende de schooljaren.

Sterke punten
Altijd reacties, mijn ervaring is dus ook een snelle reactie
Up-to-date les materiaal!

Zwakke punten
inderdaad zoals andere reviews vermelden; spelfouten!
Weinig persoonlijke begeleiding vanuit de BPV docent (wel voldoende via mail)

reacties: