Reviews van deze auteur

Onjuiste informatie op site

Review over Online Assessment Training

De online cursus was erg algemeen en er zaten behoorlijk wat fouten in de uitwerking van de testen. Op de site staat tevens beschreven dat Onlineassessmenttraining.nl heeft geholpen bij assessments voor banen bij Unilever. Dit klopt niet! De testen in de online cursus leken totaal niet op de testen die ik moest maken...

Sterke punten
-

Zwakke punten
Informatie op de site klopt niet!

Online assessment gehaald

Review over Assessment-Training.com

De training sloot goed aan bij de testen die ik kreeg op het online assessment.

Redelijk product, maar ruimte voor verbetering

Review over SlimLeren.nl

Overzichtelijk programma en uitleg. De klantenservice zou echter wel beter kunnen. Let tevens goed op, de automatische incasso loopt door (ook na opzegging)!

Sterke punten
Overzichtelijke site

Zwakke punten
Bereikbaarheid klantenservice

Leerzaam!

Review over Sonnevelt Opleidingen

Ik heb enorm veel geleerd tijdens de lesdagen van de opleiding Natuurvoedingsadviseur. De inhoud en het niveau was precies goed en was erg divers.

Aanrader!

Review over Assessment-Training.com

Het materiaal sloot goed aan bij mijn assessment! De testen zijn duidelijk en het testsysteem is erg overzichtelijk. Dit in tegenstelling tot mijn ervaringen met het systeem van andere partijen. Zeker een aanrader voor de prijs en het grote aantal oefenvragen dat je tot je beschikking krijgt.

Sterke punten
Overzichtelijk systeem
Heel, heel veel oefenvragen

Goede Sollicitatietraining.

Review over Assessment-Training.com

Het volgen van de online sollicitatietraining en het oefenen van alle assessment testen op Assessment-Training.com hebben mij aanzienlijk geholpen tijdens de voorbereiding op mijn daadwerkelijke sollicitatie. Daarnaast hebben ze een klantenservice die goed meedenkt en vragen beantwoord.

Sterke punten
Online klantenservice met snelle reactie
Kwaliteit van het oefenpakket

Goede oefenstof

Review over Assessment-Training.com

De oefentesten kwamen goed overeen met de testen die ik op mijn assessment kreeg. Al met al een goede boost voor mijn zelfvertrouwen.

Sterke punten
Prijs/Kwaliteit

reacties: