misleiding

Ik verwacht bij een cursus product ontwerpen ook een bijbehorende cursus autoCAD tekenen. Ik krijg tot mijn stomme verbazing bouwkundig tekenen en geen product tekenen. Vertel mij eens welke werkgever een product ontwerper wil die geen schroefdraad kan tekenen maar wel alles van muren tekenen weet?

Verder beweren ze dat de praktijklessen altijd wel in de buurt worden gegeven. Ik weet niet wat bij de NCOI "in de buurt" is, maar Rotterdam is dat zeker niet. Echter meer keuze dan Rotterdam of Utrecht kreeg ik niet.

De docenten reageren traag op een berichtje, soms reageren ze pas na 1 week terwijl ze binnen 48 uur moeten reageren.

En de klantenservice kletst uit hun nek. Wat ze niet weten, dat verzinnen ze ter plekke. Ze melden eerst dat je geen eigen laptop nodig had want je kon je tekeningen maken via hun e-Connect. Daarna wisten ze absoluut zeker dat je een laptop nodig had die AutoCAD 2019 kon draaien. Dus ben ik op onkosten gejaagd en heb ik een tweedehands laptop gekocht die dit programma kon draaien.
En na 6 dagen, 2 dagen voor de eerste les, reageerde de docent eindelijk met de opmerking dat het helemaal niet verplicht is om deze versie te gebruiken, al gebruikte ik AutoCAD 2010.
Geef je aan bij de NCOI dat ze mij onnodig op onkosten hebben gejaagd, dan zeggen ze doodleuk dat ik die vraag aan de docent had moeten stellen! Wat denk je dat ik gedaan heb? De docent reageert maar amper. Overigens heb ik hem nog 2 vragen gesteld, en weer geen reactie binnen de 48 uur die daar voor staat.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
misleiding van mogelijke nieuwe studenten
lesstof bevat fouten en spreek zichzelf tegen
docenten die geen vakkennis hebben ( kunststof zet uit bij afkoelen beweren ze)
docenten die veel te laat reageren op vragen
product ontwerpen met bouwkundig tekenen geven en beweren dat dit door de werkgevers als goede combi wordt gezien
jagen mensen onnodig op onkosten
de praktijklessen zijn echt niet in de omgeving maar gewoon een roteind weg.

Bezoek NCOI Reviews over NCOI

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over NCOI
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden